Om Fåglarö
Fotbollsskola
 
Registrering
Nytt lösenord
Medlemssidor
Fåglarö Flyers

Fåglarö Flyers är Fåglarös fotbollssklubb och har funnits sedan år 2000. Det började med 15 fotbollsintresserade barn på ön och vi har nu ca 60 anmälda barn och ungdomar varje sommar.

Meningen med fotbollsskolan är att barn och ungdomar ska lära känna varandra och förhoppningsvis tycka att det är jättekul att vara på Fåglarö.

Fotbollsskolan vänder sig till barn och ungdomar från 6 år och uppåt.


Fotbollsskolan 2019
Nu närmar det sig igen och i år är det 20:e året som fotbollsskolan går av stapeln. Helt fantastiskt!

I år kommer fotbollsskolan hållas v.27, mellan den 1 juli-6 juli. Den äger rum nere på midsommarängen, mån-lör, mellan klockan 10-12 varje dag.

För er som inte varit med förut sker träningen stationsvis, i olika grupper.

Alla är välkomna, oavsett om man har mycket, lite eller ingen erfarenhet alls av fotboll. Vi gör detta för att ha roligt och att barnen på ön ska lära känna varandra. På torsdagskvällen finns det möjlighet för de som vill att åka över till Ljusterö och spela match, mot Ljusterös fotbollsskola. Man måste dock kunna ta sig dit med egen båt. På lördagen avslutas fotbollsskolan med matcher mot föräldrar och korvgrillning.

Grupperna tränas av föräldrar eller äldre ungdomar på ön. Så anmäl er gärna som tränare, om ni är sugna på att hjälpa till. Har någon möjlighet att sponsra med bollar, vattenflaskor eller något annat, så hör av er till oss.

Priset är 200:-, då ingår en T-shirt, vill man ha fler T-shirtar beställer man extra på anmälningssidan. De kostar då 100:-/st. Storlekarna är ifrån 120 och uppåt.

Sista anmälningsdag är 1 juni, så vi hinner beställa tröjor!


Hoppas vi ses på ängen i sommar!


Kontaktpersoner
Helen Enberg
070-496 87 58
enberg.helen@gmail.com

Daniel Andér
072-980 52 29
daniel.ander@hm.com


Bild från Fåglarö


Bild från Fåglarö


Bild från Fåglarö

 

 
  Denna del av faglaro.se uppdaterades senast 2019-06-03