Om Fåglarö
Fotbollsskola
 
Registrering
Nytt lösenord
Medlemssidor
Fåglarö Flyers

Fåglarö Flyers är Fåglarös fotbollssklubb och har funnits sedan år 2000. Det började med 15 fotbollsintresserade barn på ön och vi har nu ca 60 anmälda barn och ungdomar varje sommar.

Meningen med fotbollsskolan är att barn och ungdomar ska lära känna varandra och förhoppningsvis tycka att det är jättekul att vara på Fåglarö.

Fotbollsskolan vänder sig till barn och ungdomar från 6 år och uppåt.


Fotbollsskolan 2020
Årets fotbollsskola äger rum 29 juni - 3 juli (vecka 27). Observera att detta i år endast innebär måndag - fredag.


Särskilt läge i år!

I år råder ett särskilt läge i och med pandemin. Vi vill ändå genomföra den uppskattade fotbollsskolan, om än i en anpassad variant. Vi kortar ned tiden och antalet dagar. Vi begränsar antalet personer. Vi respekterar råd och riktlinjer.

Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten. Däremot kan aktiviteterna behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning. Fysisk aktivitet utomhus uppmuntras och innebär betydligt mindre risk.

I år begränsas antalet personer som är på plats vid fotbollsskolan. Endast tränande barn/ungdomar samt tränare och ledare kommer att vara på ängen vid fotbollsskolan. En för deltagaren ansvarig vuxen ska finnas anträffbar på telefon de tider då fotbollsskolan pågår. Det blir ingen match mot Ljusterös lag i år och tyvärr heller inga matcher på lördagen som annars är traditionen.

VIKTIG INFORMATION OM UPPLÄGGET FINNS HÄR


OBSERVERA ATT DE BARN SOM ANMÄLS TILL FOTBOLLSSKOLAN ALLTSÅ FÖRVÄNTAS KLARA SIG UTAN NÄRVARANDE FÖRÄLDER I 1,5 TIMME VARJE DAG!


Sista anmälningsdag är 1 juni, så vi hinner beställa tröjor!
Inlägget visas till 2020-07-03

Anmälda deltagare

ÅlderTotaltKillarTjejer
6 år1 1
7 år871
8 år532
9 år431
10 år44 
11 år651
13 år55 
14 år312
15 år11 
 37298Anmäl deltagare
Välj det antal deltagare du vill anmäla och klicka sedan på 'Till anmälan':
 
  Anmäl tränare/medhjälpareBild från Fåglarö


Bild från Fåglarö


Bild från Fåglarö

 

 
  Denna del av faglaro.se uppdaterades senast 2020-05-19